Yrtit ja maustekasvit
Näytetään tulokset 41–68 / 68
-
Piparminttu Sperli’s Pfeffi
Mentha piperita
-
Punalehtinen basilika Bordeaux
Ocimum basilicum. Punalehtinen, voimakasarominen.
-
Puolanminttu l. vuoriminttu 1 g
Mentha pulegium
-
Rohtosamettikukka
Tuoksuu lakritsalta, rakuunalta ja anikselta.
-
Rosmariini
Rosmarinus officinalis
-
Rosmariini 1 g
12,00 € -
Ryytipippuri
Piper nigrum. Annoksessa n. 15 siementä.
-
Ryytisalvia
Voimakkaan makuinen, sopii rasvaisiin ruokiin.
-
Ryytisalvia 5 g
Voimakkaan makuinen, sopii rasvaisiin ruokiin.
-
Saksankumina Sperli’s Finocchio
Foeniculum vulgare
-
Sitruunabasilika 5 g
Kirpeä sitruuna-arominen basilika.
-
Sitruunabasilika Sperli’s Citrus
Kirpeä sitruuna-arominen basilika. Ocimum basilicum
-
Sitruunamelissa
Lehdet tuoksuvat voimakkaasti sitruunalta.
-
Sitruunaväriminttu
Monarda citriodora. Annokseta tulee noin 200 tainta.
-
Stevia
Piqueria rebaudiana
-
Tähkälaventeli
Käyttö mausteena tai tuoksusekoituksiin.
-
Tähkälaventeli 5 g
Lavandula angustifolia
-
Talvikynteli
Voimakkaan makuiset “pippuriset” lehdet.
-
Thai-basilika
Ocimum basilicum. Thai-ruokien olennainen maustaja. Annoksesta saadaan noin 80 tainta.
-
Thai-basilika 1 g
Thai-ruokien olennainen maustaja.
-
Timjami l. tarha-ajuruoho
Hyvä yleismauste tuoreena tai kuivattuna.
-
Timjami, Kangasajuruoho Sperli’s Wild Magic
Thymus serpyllum
-
Tuoksumatara
Galium odoratum (Asperula odorata)
-
Venäjänrakuuna
Ranskalaisen keittiön mauste.
-
Venäjänrakuuna Inodora 1 g
Artemisia dracunculus
-
Veripeippi ‘Sushi Perilla’
Klassinen sushi-mauste.
-
Vihannesportulakka valmispussi 1000 s
Portulaca oleracea
-
Wasabi-rucola
Vahva piparjuuren eli wasabin aromi.