Yrtit ja maustekasvit
Näytetään tulokset 41–77 / 77
-
Maustebasilika Genoveser 50 g
Ocimum basilicum Genovese
Isolehtinen basilika
-
Maustefenkoli 5 g
Foeniculum vulgare var dulce
-
Maustekirveli
Anthriscus cerefolium
Hienoarominen mauste. Kirveli on helposti viljeltävä mausteyrtti.
-
Maustemeirami
Liha- ja liemiruokien mauste.(n.4500 s)g)
-
Mojito- ja Hugo-minttu
Sopii maultaan erityisesti drinkkeihin.
-
Pienilehtinen basilika Piccolino
Aromaattiset, pienet lehdet. Pussissa n. 100 siementä.
-
Piparminttu – eri kokoja saatavilla
Mentha piperita
-
Punalehtinen basilika Bordeaux
Ocimum basilicum. Punalehtinen, voimakasarominen.
-
Puolanminttu l. vuoriminttu 1 g
Mentha pulegium
-
Rohtopurasruoho (kurkkuyrtti)
borago officinalis
-
Rohtosamettikukka
Tuoksuu lakritsalta, rakuunalta ja anikselta.
-
Rohtosarviapila 50 tai 500 s.
Trigonella foenum graecum
-
Rosmariini
Rosmarinus officinalis
-
Rosmariini 1 g
Rosmariini.
-
Ryytipippuri
Piper nigrum. Annoksessa n. 15 siementä.
-
Ryytisalvia
Voimakkaan makuinen, sopii rasvaisiin ruokiin.
-
Ryytisalvia 5 g
Voimakkaan makuinen, sopii rasvaisiin ruokiin.
-
Saksankumina Sperli’s Finocchio
Foeniculum vulgare
-
Silopersilja Gigante d’ Italia
Annoksessa noin 250 siementä
-
Sitruunabasilika
Kirpeä sitruuna-arominen basilika.
-
Sitruunabasilika 5 g
Kirpeä sitruuna-arominen basilika.
-
Sitruunamelissa
Lehdet tuoksuvat voimakkaasti sitruunalta.
-
Sitruunaväriminttu
Monarda citriodora. Annokseta tulee noin 200 tainta.
-
Stevia
Piqueria rebaudiana
-
Tähkälaventeli
Käyttö mausteena tai tuoksusekoituksiin.
-
Tähkälaventeli 5 g
Lavandula angustifolia
-
Talvikynteli
Voimakkaan makuiset ”pippuriset” lehdet.
-
Thai-basilika
Ocimum basilicum. Thai-ruokien olennainen maustaja. Annoksesta saadaan noin 80 tainta.
-
Thai-basilika 1 g
Thai-ruokien olennainen maustaja.
-
Timjami l. tarha-ajuruoho
Hyvä yleismauste tuoreena tai kuivattuna.
-
Tuoksumatara
Galium odoratum (Asperula odorata)
-
Venäjänrakuuna
Ranskalaisen keittiön mauste.
-
Venäjänrakuuna Inodora 1 g
Artemisia dracunculus
-
Veripeippi ’Sushi Perilla’
Klassinen sushi-mauste.
-
Vihannesportulakka valmispussi 1000 s
Portulaca oleracea
-
Wasabi-rucola
Vahva piparjuuren eli wasabin aromi.
-
Yrtti-iiso / Anisiiso an.
Agastache foeniculum. Annos 0,1 g