Suosittelemme Matkahuollon palveluita.

Matkahuollolla alkaen 3,99 tarjous / Minipaketti.

Tilaus- ja sopimusehdot

Toimitusehdot

Verkkokaupan toimituksista vastaa Siemenvesa, y-tunnus 2540482-9. Kaikkiin hintoihin sisältyy arvonlisävero 24 %. Tilaukset toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen tavallisena kirjeenä, postipakettina tai Matkahuollon Lähellä -pakettina. Voit myös tilata paketin suoraan kotiovellesi Postin kotipakettipalvelulla tai Matkahuollon  kotijakelupalvelulla. Muista merkitä tilaukseen aina puhelinnumerosi, jotta saat ilmoituksen tekstiviestillä heti, kun paketti on noudettavissa, muista noudattaa huolellisuutta, jotta tilauksen käsittely ja toimitus on mahdollisimman mutkatonta. Asiakkaan on noudatettava huolellisuutta kaikissa tiedoissa, joita käytetään tilauksen toimitukseen. Myyjä, Siemenvesa ei vastaa puutteellisista tai virheellisistä osoitetiedoista, ja niistä johtuvista viiveistä jakelussa. Asiakkaan on tarkistettava tilausvahvistukselta syötetyt tiedot, ja oltava välittömästi yhteydessä, mikäli tiedoissa on virheitä ja korjattavaa. Rekisteröitynyt asiakas vastaa tietojen päivityksestä itse, myyjällä ei ole mahdollisuutta päivittää tietoja muita reittejä pitkin. Pienikin virhe osoitetiedoissa voi johtaa postin käsittelyssä viikkojen viiveisiin, ja niihin ei myyjä voi vaikuttaa. Suosittelemme aina valitsemaan toimitustavan jossa on seuranta, esimerkiksi Matkahuollon pakettiautomaatteihin ja toimipisteisiin.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Jos maksat tilauksesi laskulla ja tilauksen loppusumma on alle 20 € lisäämme laskuun laskutuslisän joka on määrältään 5 euroa.

Tilaukset toimitetaan vain suomalaisiin osoitteisiin postin tai matkahuollon kautta.

Toimitusaika on yleensä 3-4 työpäivää, ellei tuotetietojen yhteydessä ole muuta mainintaa tai jokin tuotteista ole tilapäisesti loppunut.Syksyn kukkasipulit toimitetaan syyskuun ensimmäiseltä viikolta alkaen. Tilauksiin lisätään pakkaus- ja postikulut painon tai tilavuuden mukaan. Mahdolliset huomautukset, jotka kohdistuvat tavaran laatuun tai toimitukseen, on tehtävä heti. Asiakkaalla on seitsemän päivän vaihto- ja palautusoikeus tuotteisiin. Työkaluissa ja tarvikkeissa vaihto- ja palautusoikeus on 14 päivää.

Siemenvesa ei vastaa vaikutusalueensa ulkopuolella olevista seikoista, kuten työtaisteluista, lakoista, suluista, luonnonkatastrofeista, sodasta, pandemiasta tai muusta ns. “force majeure” tyyppisestä seikasta joka vaikeuttaa yhtiön toimintaa ja logistiikaa ja joka muodostaa ylivoimaisen esteen.

Siemenkaupassa noudatamme voimassa olevaa siemenkauppalakia ja sen asetuksia. Myytävät siemenet ovat parhaita puutarha-ammattilaisten valitsemia lajikkeita ja niiden itävyys on testattu.