Sivusto on menossa huoltotilaan 29.11.2023

Tilaus- ja sopimusehdot

Toimitusehdot

Verkkokaupan toimituksista vastaa Siemenvesa Oy. Kaikkiin hintoihin sisältyy arvonlisävero 24 %. Tilaukset toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen tavallisena kirjeenä, postipakettina tai Matkahuollon Lähellä -pakettina. Voit myös tilata paketin suoraan kotiovellesi Postin kotipakettipalvelulla tai Matkahuollon  kotijakelupalvelulla. Muista merkitä tilaukseen aina puhelinnumerosi, jotta saat ilmoituksen tekstiviestillä heti, kun paketti on noudettavissa.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Jos maksat tilauksesi laskulla ja tilauksen loppusumma on alle 20 € lisäämme laskuun laskutuslisän joka on määrältään 5 euroa.

Tilaukset toimitetaan vain suomalaisiin osoitteisiin postin tai matkahuollon kautta.

Toimitusaika on yleensä 3-4 työpäivää, ellei tuotetietojen yhteydessä ole muuta mainintaa tai jokin tuotteista ole tilapäisesti loppunut.Syksyn kukkasipulit toimitetaan syyskuun ensimmäiseltä viikolta alkaen. Tilauksiin lisätään pakkaus- ja postikulut painon tai tilavuuden mukaan. Mahdolliset huomautukset, jotka kohdistuvat tavaran laatuun tai toimitukseen, on tehtävä heti. Asiakkaalla on seitsemän päivän vaihto- ja palautusoikeus tuotteisiin. Työkaluissa ja tarvikkeissa vaihto- ja palautusoikeus on 14 päivää.

Siemenkaupassa noudatamme voimassa olevaa siemenkauppalakia ja sen asetuksia. Myytävät siemenet ovat parhaita puutarha-ammattilaisten valitsemia lajikkeita ja niiden itävyys on testattu.