Suosittelemme Matkahuollon palveluita.

Matkahuollolla alkaen 3,99 tarjous / Minipaketti.

Bonsai Kynäjalava

5,00 

Ulmus laevis

Varastossa

EAN: 4017048118983 Tuotetunnus (SKU): 160391 Osasto:

Kuvaus

Bonsai Kynäjalava, Ulmus laevis. Bonsai kynäjalava on tukevuutensa ja helppohoitoisuutensa ansiosta ihanteellinen aloitteleville bonsai-harrastajille. Hyvä leikkauksien sieto ja kasvunopeus. Kasvutavaltaan leveä, sateenvarjomainen ja hidaskasvuinen. Kasvupaikka puolivarjo tai aurinko. Annoksessa noin 10 siementä.

Kylvö: Liota siemeniä haaleassa vedessä noin 1-2 päivää ennen kylvöä. Kylvä sitten hiekansekaiseen multaan (kylvömulta tai viherkasvimulta) ja peitä kevyesti.
Itäminen: Pidä kasvualusta aina kosteana itämisvaiheen aikana. Aseta se valoisaan paikkaan, mutta kuitenkin suojaa suoralta auringonvalolta äläkä koskaan anna mullan kuivua.
Kasvatus:  Kynäjalava ei pidä liian märästä, mutta ei myöskään kuivuudesta. Siksi on tärkeää varmistaa tasainen kosteus. Lannoita säännöllisesti! Ensimmäiset idut ilmestyvät 3-4 viikon kuluttua. Itäminen on epäsäännöllistä.
Kasvupaikka: Sijoita ikkunalaudalle, parvekkeelle tai puutarhaan lämpimänä vuodenaikana. Talvehtimisen tulisi tapahtua valoisassa paikassa n. 5°C – 10°C.

Lisätiedot

Paino 15 g (gramma)