Suosittelemme Matkahuollon palveluita.

Matkahuollolla alkaen 3,99 tarjous / Minipaketti.

Ruusukaali Diablo F1

6,90 

Brassica oleracea. Annoksessa n. 40 siementä.

Varastossa

EAN: 4017048142629 Tuotetunnus (SKU): 116801-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ruusukaali Diablo F1 – Brassica oleracea “Brysselin kaali”

Tekee pieniä ja maukkaita keriä. Ruusukaalilla on pitkä kasvuaika. Esikasvata sisällä 4-6 viikkoa ennen ulosistutusta. Kylvä taimet kosteaan kylvömultaan ja peitä ohuelti. Pidä kylvös kosteana noin 20 °C:ssa ja siirrä taimettumisen jälkeen viileään ja valoisaan paikkaan. Kouli taimet yksittäin ruukkuihin. Totuta taimet vähitellen ulkoilmaan. Kata taimien alusta ruohosilpulla ja peitä taimet harsolla. Lajike jatkaa kasvua pitkälle syksyyn. Lannoita ja kastele säännöllisesti.

Diablo F1 on keskivarhainen, pakkastakin sietävä ammattilajike, jolla on hyvät ominaisuudet. Erityisen vakaa ja jopa 80 cm kasvukorkeus. Kauniin vihreitä, yhtenäisiä ruusukaaleja.

Huom! Erityisesti pohjoisemmassa huomioitava, mutta koskee koko maata,vaatii pitkän kasvuajan, jopa kuusi kuukautta. Esikasvatus aikaisin, helmi-maaliskuussa.

Kylvösyvyys 0,5-1 cm. Itämisaika noin viikon kuluttua optimaalisessa 12°C lämpötilassa.

Varhainen kukkii heinäkuussa, myöhemmin kylvetty elokuussa. Mitä myöhemmin, sitä parempi säilytysaika. Älä korjaa satoa, kun on pakkasta.

Sijainti
Aurinkoinen, ei liian kuiva paikka. Suosii, ravinteikasta, kosteaa ja humusta maaperää.

Käyttö
Keitoissa ja vihanneksina. Kaali on diureettinen ja sisältää monia vitamiineja ja kivennäisaineita

Vinkki
Sekaviljelmä tomaattien tai sellerin kanssa on hyvä kaalinvalkoista vastaan. Pavut ja salaatti ovat myös hyviä naapureita.

Annos noin 40 siementä

Lisätiedot

Paino 6 g (gramma)