Suosittelemme Matkahuollon palveluita.

Matkahuollolla alkaen 3,99 tarjous / Minipaketti.

Luomu kesäkurpitsa Ola Escaladora, köynnöstävä

6,95 

Luomusiementuotantoa. Annoksesta n. 6 kasvia.

Varastossa

EAN: 4001523835403 Tuotetunnus (SKU): 83540 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Laadukas kesäkurpitsalajike. Luomusiementuotantoa. Istutus touko-kesäkuussa. Itää n. 8-14 päivässä, 18-20 asteessa. Kasvupaikka aurinkoinen/puolivarjoinen. Kurpitsat ovat parhaimmillaan n. 20 cm mittaisina. Annoksesta n. 6 tainta.

Luomukesäkurpitsa ‘Ola Escaladora’ on vahvakasvuinen kiipeävä kesäkurpitsa, jota voidaan viljellä säleikköillä. Tämä kesäkurpitsa kasvaa ihanteellisesti kasvutelineillä, aidoilla tai seinillä, joissa vahva naru tai pylväät tukevat kasvua ylöspäin. Varsien kokonaispituus voi olla jopa yli 6 metriä, kun taas hedelmät ovat noin 20-25 cm pitkiä. Viljely alkaa sisätiloissa osana esiviljelyä huhtikuusta, touko-kesäkuuhun.
Lämpimät, aurinkoiset ja tuulelta suojatut paikat ovat sopivia paikkoja. Lisäksi ‘Ola Escaladora’ viihtyy erityisen mukavalta humusrikkaassa, ravinnerikkaassa puutarhamaassa. Kesällä versoja kannattaa aina lyhentää hieman. Esiviljelyllä tai aikaisella kylvöllä hyvin suojaisassa paikassa, sato on mahdollista jopa kesäkuun lopusta alkaen ja kestää alkusyksyyn asti.

Lisätiedot

Paino 8 g (gramma)