Toimitusehdot

Toimitusehdot

Verkkokaupan siementoimituksista vastaa Siemenvesa Oy. Kaikkiin hintoihin sisältyy arvonlisävero 24 %. Tilaukset toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen postiennakolla tai bussiennakolla tai mikäli asiakas maksaa tilauksen pankin sähköistä maksua  käyttäen, tavallisena kirjeenä, pakettina tai Matkahuollon Lähellä -pakettina. Alle kilon painoiset lähetykset toimitetaan aina postin kautta. Muista merkitä tilaukseen puhelinnumerosi, jotta saat ilmoituksen tekstiviestillä heti, kun paketti on noudettavissa. 

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Tilaukset toimitetaan vain suomalaisiin osoitteisiin postin tai matkahuollon kautta.

Toimitusaika on yleensä 3-4 työpäivää, ellei tuotetietojen yhteydessä ole muuta mainintaa tai jokin tuotteista ole tilapäisesti loppunut.Syksyn kukkasipulit toimitetaan syyskuun ensimmäiseltä viikolta alkaen. Tilauksiin lisätään pakkaus- ja postikulut painon tai tilavuuden mukaan. Mahdolliset huomautukset, jotka kohdistuvat tavaran laatuun tai toimitukseen, on tehtävä heti. Asiakkaalla on seitsemän päivän vaihto- ja palautusoikeus tuotteisiin. Työkaluissa ja tarvikkeissa vaihto- ja palautusoikeus on 14 päivää.

Siemenkaupassa noudatamme voimassa olevaa siemenkauppalakia ja sen asetuksia. Myytävät siemenet ovat parhaita puutarha-ammattilaisten valitsemia lajikkeita ja niiden itävyys on testattu.