Toimitusehdot

Toimitusehdot

Verkkokaupan siementoimituksista vastaa Siemenvesa Oy. Kaikkiin hintoihin sisältyy arvonlisävero 24 %. Tilaukset toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen postiennakolla tai bussiennakolla tai mikäli asiakas maksaa tilauksen pankin sähköistä maksua  käyttäen, tavallisena kirjeenä, pakettina tai Matkahuollon Lähellä -pakettina. Alle kilon painoiset lähetykset toimitetaan aina postin kautta. Isot ja painavat lähetykset esimerkiksi ruukut lähetämme yleensä matkahuollon kautta. Muista merkitä tilaukseen puhelinnumerosi, jotta saat ilmoituksen tekstiviestillä heti, kun paketti on noudettavissa.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Tilaukset toimitetaan vain suomalaisiin osoitteisiin postin tai matkahuollon kautta.

Toimitusaika on yleensä 3-4 työpäivää, ellei tuotetietojen yhteydessä ole muuta mainintaa tai jokin tuotteista ole tilapäisesti loppunut.Syksyn kukkasipulit toimitetaan syyskuun ensimmäiseltä viikolta alkaen. Tilauksiin lisätään pakkaus- ja postikulut painon tai tilavuuden mukaan. Mahdolliset huomautukset, jotka kohdistuvat tavaran laatuun tai toimitukseen, on tehtävä heti. Asiakkaalla on seitsemän päivän vaihto- ja palautusoikeus tuotteisiin. Työkaluissa ja tarvikkeissa vaihto- ja palautusoikeus on 14 päivää.

Siemenkaupassa noudatamme voimassa olevaa siemenkauppalakia ja sen asetuksia. Myytävät siemenet ovat parhaita puutarha-ammattilaisten valitsemia lajikkeita ja niiden itävyys on testattu.