Toimitusehdot

Toimitusehdot

Verkkokaupan siementoimituksista vastaa Siemenvesa Oy. Kaikkiin hintoihin sisältyy arvonlisävero 24 %. Tilaukset toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen postiennakolla tai bussiennakolla tai mikäli asiakas maksaa tilauksen pankin sähköistä maksua  käyttäen, tavallisena kirjeenä, pakettina tai Matkahuollon Lähellä -pakettina.Alle kilon painoiset lähetykset toimitetaan aina postin kautta. Isot ja painavat lähetykset esimerkiksi ruukut lähetämme yleensä matkahuollon kautta. Muista merkitä tilaukseen gsm-numerosi, jotta saat ilmoituksen tekstiviestillä heti, kun paketti on noudettavissa.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

MAKSUEHDOT

Everyday-joustoluotto – joustavasti kerralla tai kk-erissä

Ostaessasi Everyday:llä saat käyttöösi vähintään 300€:n jatkuvan luoton verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Voit maksaa halutessasi ostoksen laskulla kerralla, jolloin saat keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ostoksellesi tai voit maksaa kätevästi luotolla kuukausierissä.

Maksutavat:

1. Laskulla kertasuorituksena

2. Luotolla kuukausierissä

Everyday:llä voi maksaa täysi-ikäinen hyvin raha-asiansa hoitava Suomen kansalainen. Sopimuksen allekirjoitus tapahtuu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Everyday tarkistaa maksajan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä sekä henkilötiedot väestötietojärjestelmästä. Uusille asiakkaille myönnettävä rahoitus on vähintään 300 euroa. Asiakkuuden kehittyessä on mahdollista hakea rahoitusta jopa 2000 euron ostoksiin.

 

 Tilaukset toimitetaan vain suomalaisiin osoitteisiin postin tai matkahuollon kautta.

Toimitusaika on yleensä 3-4 työpäivää, ellei tuotetietojen yhteydessä ole muuta mainintaa tai jokin tuotteista ole tilapäisesti loppunut.Syksyn kukkasipulit toimitetaan syyskuun ensimmäiseltä viikolta alkaen. Tilauksiin lisätään pakkaus- ja postikulut painon tai tilavuuden mukaan. Mahdolliset huomautukset, jotka kohdistuvat tavaran laatuun tai toimitukseen, on tehtävä heti. Asiakkaalla on seitsemän päivän vaihto- ja palautusoikeus tuotteisiin. Työkaluissa ja tarvikkeissa vaihto- ja palautusoikeus on 14 päivää.

Siemenkaupassa noudatamme voimassa olevaa siemenkauppalakia ja sen asetuksia. Myytävät siemenet ovat parhaita puutarha-ammattilaisten valitsemia lajikkeita ja niiden itävyys on testattu.

 

« Sulje »