Tilaa kukat, maksa ne verkkopankissa ja toimitamme ne haluamaasi osoitteeseen. Kirjoita ostoskorin lopussa olevaan:mahdolliset lisätiedot-kenttään vastaanottajan nimi, osoite ja puhelinnumero, toimituspäivä sekä korttiteksti. Valitse toimitustavoista : kuljetusmaksu Vesan Kukka postinumeron mukaan ja suorita maksu verkkopankissa.Tilaathan kukat ajoissa, viimeistään edellisenä päivänä, mieluummin aikaisemminkin.Voit myös soittaa ja tilata kukat puhelimitse 02-6319720. Kukat saattavat vaihdella kuvasta poiketen saatavuuden mukaan.

Kukkakimppu poikavauvalle

Kukkina vaaleaa ruusua, liilaa freesiaa, rusetti, vihreät sekä nallekoriste.

Tuote lisätty
33.00 €

Äitipoikavauvakimppu

Äitipoikavauva-napanuorakimppu, jossa isompi kimppu äidille ja pienempi vauvalle, kuvassa vaaleaa ruusua, vihreää neilikkaa, valkoista alstromeriaa,lilaa asteria, harsokukkaa ja vihreät.

Tuote lisätty
42.00 €

Äitipoikavauvakimppu

Äitipoikavauva-napanuorakimppu, jossa kimppu äidille ja pieni kimppu vauvalle. Kimpussa oranssia ruusua ja krysanteemia, valkoista neilikkaa, sinistä ikiviuhkoa ja vihreät.

Tuote lisätty
40.00 €

Äitityttövauvakimppu

Äitityttövauva-napanuorakimppu, jossa kimppu äidille sekä pieni kimppu vauvalle. Kuvassa vaaleanpunaista ruusua ja neilikkaa, valkoista preeriaeustomaa, maksaruohoa ja vihreät.

Tuote lisätty
42.00 €