Typpi & Kalsium 800 g

Tuotekoodi: 551470

 Ainutlaatuinen uutuus Pohjoismaissa
- uusi lannoitustapa (1 + 2) nyt myös harrasteviljelijöille

 

8.80 €

NUTRIFORTE TYPPI- & KALSIUMRAVINNE (no 2) on täysin vesiliukoinen lannoite. Se sisältää typpeä ja myös runsaasti kalsiumia, joka on välttämätöntä kaikille kasveille. Tuotteen no 2 sisältämä kalsium ehkäisee kalsiumin puutosoireita - esim. tomaatin latvamätää. Kalsiumpuutteesta johtuen kukkanuput ja hedelmät saattavat pudota ennenaikaisesti. Kalsium saa kasvit tukevimmiksi ja hedelmät ja marjat tulevat kiinteämmiksi, C-vitamiinipitoisuus kasvaa eli laatu ja maku paranevat, mutta kalsium on tärkeä myös juurten ja uusien versojen kasvulle.
Ammattiviljelyn suositut tuotteet Nutriforte Tomaatti- & Mansikka- (no 1) sekä Typpi- & Kalsiumravinne (no 2) ovat nyt tarjolla pienpakkauksina myös kuluttajille. Nyt harrasteviljelijöillä on ainutlaatuinen mahdollisuus käyttää ammattiviljelyssä jo pitkään käytettyä lannoitustapaa, jolloin tuotteiden määrää ja suhdetta voidaan muuttaa kasvin tarpeiden mukaan myös viljelykauden aikana, jolloin kasvi saa jatkuvasti kaikki pää- ja hivenravinteet - myös kalsiumia, joka on välttämätöntä kaikille kasveille.

Tuotteet no 1 ja 2 sopivat yhdessä käytettynä kaikille kasveille eri kasvualustoilla, jolloin saadaan erinomainen kasvu ja sato – myös hyvä maku. Lannoitusohjeet ovat turve- ja multakasvualustoille. Tuotteen no 2 käyttö ehkäisee kalsiumin puutosoireita – mm. tomaatin latvamätää.


 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Kirsikkatomaatti Black Cherry (Chocolate Cherry)

Uusi tummanruskeanpunainen, satoisa tomaatti.

Tuote lisätty
6.00 €

Paprika De Cayenne

Pikantti, tulinen chilipaprika

Tuote lisätty
2.70 €

Paprika Lombardo

Makea pepperonipaprika

Tuote lisätty
3.60 €