Tomaatti & Mansikka 900 g

Tuotekoodi: 551450

Ainutlaatuinen uutuus Pohjoismaissa
Uusi lannoitustapa (1 + 2) nyt myös harrasteviljelijöille


 

8.80 €

NUTRIFORTE TOMAATTI- & MANSIKKARAVINNE on täysin vesiliukoinen täyslannoite, joka sisältää kaikki pää- ja hivenravinteet. Tuote on valmistettu puhtaista, ensiluokkaisista kloorivapaista raaka-aineista. Se sisältää runsaasti kaliumia (noin 30 %), mutta vähän typpeä.
Ammattiviljelyn suositut tuotteet Nutriforte Tomaatti- & Mansikka- (no 1) sekä Typpi- & Kalsiumravinne (no 2) ovat nyt tarjolla pienpakkauksina myös kuluttajille. Nyt harrasteviljelijöillä on ainutlaatuinen mahdollisuus käyttää ammattiviljelyssä jo pitkään käytettyä lannoitustapaa, jolloin tuotteiden määrää ja suhdetta voidaan muuttaa kasvin tarpeiden mukaan myös viljelykauden aikana, jolloin kasvi saa jatkuvasti kaikki pää- ja hivenravinteet - myös kalsiumia, joka on välttämätöntä kaikille kasveille.
Tuotteet no 1 ja 2 sopivat yhdessä käytettynä kaikille kasveille eri kasvualustoilla, jolloin saadaan erinomainen kasvu ja sato – myös hyvä maku. Lannoitusohjeet ovat turve- ja multakasvualustoille. Tuotteen no 2 käyttö ehkäisee kalsiumin puutosoireita – mm. tomaatin latvamätää.

 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Paprika Californian Wonder

Punainen,keskiaikainen isohedelmäinen lajike

Tuote lisätty
2.50 €

Paprika De Cayenne

Pikantti, tulinen chilipaprika

Tuote lisätty
2.50 €

Paprika Lipari F1

Mieto, aromaattinen ja makea

Tuote lisätty
4.90 €